call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Sulfat de aluminiu industriale nu este uşor de vreme şi pierde apa cristalină

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Oct 20, 2017

Sulfat de aluminiu industriale nu este uşor de vreme şi pierde apa cristalină, relativ stabile, încălzire va pierde apă, temperatura ridicata va fi descompusa in alumină, oxizi de sulf. Încălzit la 770 ℃ a început să pătrundă în jos alumina, trioxid de sulf, dioxid de sulf şi vapori de apă. Solubil în apă, acid şi alcaline, insolubile în etanol. Soluția apoasă este acide. Hidroliza produce hidroxid de aluminiu. Soluția apoasă se pot fierbe pentru o lungă perioadă de timp pentru a produce bază sulfat de aluminiu industriale. Non-toxice, praf poate stimula ochii. Fermentativă are o bază de sare şi o precipitatul coloidal de hidroxid de aluminiu. Uşor cu potasiu, sodiu, amoniu sare pentru a forma alum, cum ar fi potasiu aluminiu potasiu kAl (SO4) 3 · 12H2O. hidratat, extinderea violente, de căldură şi să devină burete-ca, încălzit la roşu cald, descompunerea trioxid de sulf şi alumină.

Sulfat de aluminiu industriale este uşor să se dizolve, soluţia este acid, coroziv. Impurităţi conţinute de bauxită nu trebuie prea mult, mai ales sare de fier nu poate fi prea mare, altfel va fi guma de colofoniu, efect colorant chimic, care afectează culoarea hârtiei. Aproximativ 50 % din producţia totală de industriale sulfat de aluminiu este prima utilizare majore pentru hârtie.

Sulfat de aluminiu industriale închise operaţie, evacuare locale. Operatorii trebuie să fie pregătiți în mod special să respecte strict procedurile de funcționare. Este recomandat ca operatorul poartă o mască de praf filtru autoamorsare, purta ochelari de protecţie chimică, purta toxice, şi purta mănuşi de cauciuc. Evita praf. Evitaţi contactul cu oxidant. Lumina de manipulare de încărcare şi descărcare, pentru a preveni deteriorarea ambalajului. Dotate cu un echipament de tratament de urgenţă de scurgere. Containerele goale pot fi reziduuri periculoase.

Sulfat de aluminiu industriale, de obicei, este folosit ca un FLOCULANT pentru purificare de apă potabilă şi echipamente de tratare a apelor reziduale, dar, de asemenea, pentru industrie de hîrtie. Sulfat de aluminiu industriale este de asemenea moluscocid foarte eficient, poate ucide melci spaniol. Sulfat de aluminiu industriale este folosit pentru purificarea apei şi este folosit ca un mediu în Industria textilã imprimare si vopsire. În purificare de apa, se face condens impurităţi, mai uşor de a precipita și se filtrează.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd