call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Sulfat de aluminiu industriale utilizate în apa de băut pentru a controla culoarea şi gustul apei

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Sep 26, 2017

Industriale din aluminiu Sulfate(chemical formula Al2 (SO4) 3, tip 342.15), pulbere cristalină albă, orthorhombic, densitatea 1,69 g/mL (25 ℃). În industria hârtiei ca un lipici de colofoniu, emulsie de ceară şi alţi compuşi de coagulant, tratare a apei ca un FLOCULANT, ci şi pentru spumă extinctor, fabricarea de alaun, materii prime aluminiu alb, ulei de albire, deodorant, unele droguri crud materiale şi aşa mai departe. Dar, de asemenea, fabricarea de pietre artificiale şi mai mare de amoniu alaun.

Aproximativ 50 % din producţia totală de sulfat de aluminiu este prima utilizare majore pentru hârtie, utilizarea a doua cea mai mare în apa potabilă, apa industriala si epurarea apelor uzate industriale a face FLOCULANT, reprezentând aproximativ 40 % din producţia totală de sulfat de aluminiu. Atunci când la acest tip de apă se adaugă sulfat de aluminiu, se poate produce coloidal fulgi de hidroxid de aluminiu care poate adsorbi şi precipita bacterii, coloizi şi alte în suspensie. Se poate controla culoarea şi gustul apei în tratarea apei potabile.

Proprietăţi fizice

Aspectul şi caracterul: alb cristal, dulce;

Solubilitate: solubil în apă, insolubile în etanol şi aşa mai departe.

Produse industriale sunt gri, un fulg, granule sau masiv, cu sare de scăzut de fier cu lumina verde, şi din cauza costuri reduse de fier este oxidat sare şi galben de suprafaţă. Produsul brut este o structură de alb cristal fin fin.

Uşor solubil în apă, sulfat de aluminiu în pură sulfuric acid nu poate fi dizolvat (dar coexistenţa), în soluție de sulfuric acid şi sulfuric acid dizolvat în apă, Deci solubilitate de sulfat de aluminiu în sulfuric acid este solubilitatea de sulfat de aluminiu în apa.

Proprietãþi chimice

Nu este uşor să vreme şi pierde apa cristalină, relativ stabil, încălzire va fi deshidratat, temperatura ridicata va fi descompusa in alumină, oxizi de sulf. Încălzit la 770 ℃ a început să pătrundă în jos alumina, trioxid de sulf, dioxid de sulf şi vapori de apă. Solubil în apă, acid şi alcaline, insolubile în etanol. Soluția apoasă este acide. Hidroliza produce hidroxid de aluminiu. Soluția apoasă se pot fierbe pentru o lungă perioadă de timp pentru a produce bază sulfat de aluminiu. Non-toxice, praf poate stimula ochii.

Sulfat de aluminiu de structura chimică

Folosit ca un agent eficient reticulare pentru animale lipici, şi poate îmbunătăţi vâscozitate de clei animal. De asemenea, utilizat ca uree vindecarea agent de intarire agent, 20 % soluție apoasă vindeca mai repede.

Industria hârtiei ca lipici colofoniu, emulsie de ceară şi alţi compuşi de coagulant, apelor ca un FLOCULANT, dar, de asemenea, pentru spumă extinctor, fabricarea de alaun, materii prime aluminiu alb, ulei de albire, deodorant, unele medicamente de materii prime şi aşa mai departe. Dar, de asemenea, fabricarea de pietre artificiale şi mai mare de amoniu alaun. Conţinut de arsenic din nu mai mult de 5mg/kg de produs poate fi folosit pentru FLOCULANT de tratarea apei.

1. hârtie industria utilizat ca agent de dimensionarea de hârtie pentru a spori lucrarea pe apă, impermeabilitate;

2. dizolvă în apă face apa în particule mici şi particule naturale condensat în bucăţi mari de floc, şi astfel scos din apa, este folosit ca coagulanți apa si apa uzata;

3. folosit agent purificare apă tulbure, de asemenea folosit ca un coagulant, agent de umplere, de fixare şi aşa mai departe. Folosit în produsele cosmetice ca antiperspirant cosmetice de materii prime (astringente);

4. foc industriei, cu bicarbonat de sodiu, spumare agent compus din spuma de extinctie de agent;

5. analiza reactivi, mordante, bronzare agent, decolorizer petrol, lemn conservant;

6. albumina pasteurizare stabilizator (inclusiv lichide sau congelate întregi de ou, proteine sau galbenus de ou);

7. poate fi folosit ca materie primă pentru fabricarea de pietre artificiale şi mai mare de amoniu alaun, alte aluminaţi;

8. în industria de combustibil, în producţia de chrome galben si lac vopsea ca un coagulant, în timp ce rolul de fixare şi agent de umplere.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd