call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Introducere şi procesul de Hotel Catering epurarea apelor uzate

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Jul 20, 2017

Introducere şi procesul de Hotel Catering epurarea apelor uzate

Următoarele sunt la fel "

Există mai multe modalităţi de a defini definiţie de alimente şi băuturi de deşeuri: unul se referă la industria alimentară şi a băuturilor şi sala de mese şi producerea de deşeuri de reziduuri şi deşeuri, există o zicală că restaurante, hoteluri de tratare a apelor reziduale şi alte produse alimentare industria emisiile de oil.潲 apa, inclusiv apa de orez, supa de orez, resturi, fishbone, OS reziduuri, pepene galben şi aşa mai departe. Potrivit statisticilor, doar mai mult de 100 city mari şi mijlocii industrie, suma zilnică a apelor reziduale de catering este de aproape 300 de milioane t, dacă nu tratate, va provoca poluare mare.

În primul rând, caracteristicile de alimentare a deşeurilor

Principalele componente ale alimentelor şi băuturilor deşeurile sunt rămase alimente şi apă, amidon, fibre alimentare, grăsimi animale şi alte materii organice ca componenta principală, cu conţinut ridicat de nutriţionale, conţinut mare de apă, epurarea un nivel ridicat de grăsimi şi sare, miros de fermentat perisabile dacă vă colecta împreună cu gunoi de colectare, transport şi eliminarea, serios va afecta mediu de oraş şi viaţa rezidentiale, va afecta, de asemenea, eliminarea finală a efectul deşeurilor domestice. În plus, deşeuri alimentare conţine o mulţime de materie organică, nutriţie său este cuprinzătoare şi bogat, atâta timp cât tehnologie de tratament adecvat, puteţi face mancare si bautura de deşeuri pentru a fi complet "resursă" utilizarea.

Al doilea, tratarea apelor uzate produse alimentare

Există două moduri de a face cu deşeuri alimentare:

① utilizarea unor reacţii chimice, prin adăugarea substanţelor chimice în apei uzate în descompunere organice contează, epurarea apelor uzate şi apoi îngropat tratament. Avantajul acestei metode este simplu, eficient, Dezavantajul este că un număr mare de util materialul deşeurilor deşeuri materiale de deşeuri, şi este probabil cauza poluarea secundară.

② deşeuri alimentare

Apa printr-o serie de procese de tratament în îngrăşământ organic pentru producţia agricolă. Această metodă este în concordanţă cu abordarea inofensiv, reduse, orientate pe resurse, ciclu de deficienţele de cheltuielile de prelucrare ridicată, epurarea lung de producţie, eficienţă economică nu este evident. În prezent, a doua metodă este utilizat pentru tratarea apelor uzate produse alimentare şi băuturi. După colectarea apelor reziduale produse alimentare pentru a merge prin prima separarea solid-lichid. Pentru partea lichidă a prima apă şi ulei de separare, separare de reciclare a uleiurilor uzate, apă şi apoi follow-up de tratament. Conținutul ecologica a apelor uzate produse alimentare şi băuturi este mare, este compostate partea solidă a separare solid-lichid. Compostare produse sunt utilizate în general ca îngrăşământ organic pentru producţia agricolă.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd