call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Vopsele și acoperiri Diferența între

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Sep 08, 2017

Cu prosperitatea de piață de decorare, mulți oameni încep să înțeleagă produsele materiale de constructii, vopsea cuvântul este, de asemenea, lent atenția noastră. Unii oameni cred că vopseaua este vopsea și unii oameni cred că vopseaua și vopseaua sunt două lucruri irelevante. Ce este vopseaua? Care este diferența dintre vopsea și vopsea?

1. Introducerea vopselei

Așa-numita acoperire este acoperită pe suprafața unui obiect protejat sau decorat și poate fi acoperită cu o aderență solidă a filmului continuu, de obicei rășină sau ulei sau emulsie, se adaugă sau nu se adaugă pigmenți, materiale de umplutură, se adaugă aditivi adecvați, cu solvenți organici sau apă preparată din lichid vâscos. Acoperirile sunt în general compuse din patru ingrediente de bază: material de formare a peliculei (rășină), pigmenți (inclusiv pigmenți fizici), solvenți și aditivi.

Potrivit principalelor materiale de formare a filmului utilizate în vopsea pot fi împărțite în vopsele uleioase, acoperiri de fibre, acoperiri sintetice și acoperiri anorganice, în funcție de vopsea sau proprietăți film vopsea pot fi împărțite în soluție, latex, sol, pulbere, lumina, extincție și vopsea de artă colorată. Protejează, decorează, semnează și alte funcții speciale (cum ar fi izolarea electrică, antivuirea, reducerea tragerii, izolarea termică, rezistența la radiații, conducție, conductivitatea magnetică etc.). Prin urmare, în agricultură și industrie, apărarea națională, cercetarea științifică și viața oamenilor au fost utilizate din ce în ce mai mult.

2. Diferența dintre vopsea și vopsea

Ansamblurile anterioare au fost prelucrate cu uleiuri vegetale și rășini naturale și sunt, de obicei, numite vopsele. Odată cu dezvoltarea industriei, varietatea acoperirilor este în creștere, iar calitatea și performanța sunt în creștere, multe straturi noi nu mai conțin componente petroliere. Acest lucru nu este suficient pentru a picta substantivul. Prin urmare, acum se aplică la suprafața de acoperire a diferitelor materiale colectiv cunoscut sub numele de vopsea, vopsea este doar un singur tip de vopsea. Odată cu dezvoltarea științei, aplicarea pe scară largă a tuturor tipurilor de rășini polimerice a făcut schimbarea fundamentală a produselor de acoperire, deci numele exact ar trebui să fie "vopsea organică".

De fapt, vopseaua este un fel de vopsea, dar numai materiile prime folosite pentru a vopsi ulei și lac și pentru vopsea, se bazează pe traducerea în engleză pentru produsele de acoperire. Mai mult decât atât, deoarece vopselele moderne aproape că nu mai folosesc ulei de tung și lac ca materii prime, nu este adecvat să-l numim vopsea din nou.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd