call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Hârtie de fabricaţie unul care poate fi acoperit cu fermitate pe suprafața obiectului

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: May 19, 2017

Hârtie de fabricaţie este un amestec chimic, care poate fi ferm acoperit pe suprafața obiectului protejat, decorate, marcat şi alte utilizări speciale. Industria de vopsea Chinei mai autoritar "vopsea tehnologie" este o carte care este definit ca: "vopsea de acoperire este un material, acest material poate fi folosit în procesul de diferite construcţii, acoperit pe suprafața obiectului, formarea de aderenţă puternică, cu un anumit puterea, continuă de formarea de filmul cunoscut sub acoperire, de asemenea, cunoscut sub numele filmului de vopsea sau acoperire.

Vopsea de acoperire este compus, în general, peliculogen materialelor, materiale de umplutură (pigmenti), solvenți, aditivi şi alte patru componente. În funcţie de cerinţele de performanţă, uneori ingredientele va schimba uşor, cum ar fi lac fără pigmenţi, praf de acoperire poate fi nici un solvent.

Aparţinând materiale polimerice chimice organice, formarea de acoperire aparţine tipului de compuşi de polimer. În conformitate cu clasificarea produselor chimice moderne, adezive sunt produse chimice. Moderne pentru adezive devin treptat un material inginerie versatil şi o importantă firmă din industria în industria chimică.

O scurtă istorie a adezive

Hârtie de fabricaţie este un amestec de materiale organice sau anorganice, simple sau în amestec pentru a decora şi de a proteja articole. Originea hârtie de fabricaţie este neconcludent. BC 6000 ani, China a fost folosit compuși anorganici si pigmenti organici amestecat vopsea prăjire îmbunătăţite. În 1500 î.Hr., în pesteri franceze și spaniole, adezive au fost folosite pentru vopsire si decorare. În 1500 î.Hr., egiptenii făcut utilizarea de coloranţi, cum ar fi indigo şi roibă albastru şi vopsea roşie, dar aceasta vopsea este încă foarte imperfecte. Secolul XVIII, având în vedere dezvoltarea şi utilizarea de ulei de seminte de in si oxid de zinc, dezvoltarea rapidă a industriei de acoperire vopsea.

În secolul al XX-lea, procesul de acoperire vopsea a fost o dezvoltare majoră, există o mai mare aderenta, luciu superior, ignifugat, rezistenţă la coroziune şi stabilitate termică de culori diferite de hârtie de fabricaţie vopsea mai devreme de ulei vegetal ca materiei prime, se numeşte "Hârtie de fabricaţie", cum ar fi sănătatea original eco-fierte ulei de tung. Dacă materialele naturale tradiţionale ca raw materials de produse de vopsea, sau moderne de dezvoltare a produselor chimice sintetice ca materii prime, produse de vopsea, sunt materiale polimerice chimice organice, formarea de acoperire este un tip de polimer combinate. În conformitate cu clasificarea produselor chimice moderne, vopsea este un produse chimice fine. Acoperiri moderne devin treptat un material inginerie versatil, o importantă firmă din industria în industria chimică.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd