call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Utilizare de sulfat de aluminiu industriale ca o refractare Castable

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Utilizarea de industriale sulfat de aluminiu ca un refractare castable

Sulfat de aluminiu industriale utilizate ca rezistente la foc agregat refractar castable şi praf, în principal lut clincher, clincher de bauxită şi alte materiale de înaltă-alumina, în scopul de a obţine puterea de temperatura camerei, trebuie să se adauge coagulant. Aici pentru toată lumea să explice în detaliu.

În refractare castable, uneori amestecat cu alumina ≥ 29 % pulbere de argila moale, scopul este de a îmbunătăţi performanţa de temperatură înaltă, suma de 5-10 % în acelaşi timp, de-asemenea mixte cu agent de expansiune şi alte materiale pentru a compensa castable mare temperatură de contracţie. Dar în orice caz, utilizarea de industriale sulfat de aluminiu ca un refractare castable vor deveni populare şi acceptate.

Se poate face doar reactive, dar, de asemenea, puteţi face refractare castables. Refractare castable este utilizarea de soluție de sulfat de aluminiu industriale ca un liant si agregat refractar şi praf din prepararea. În comparaţie cu fosfat castables refractare, performanţa este ceva mai rău, dar costul este scăzut, există încă vitalitate.

Este folosit ca un refractare castable este un material de gaz-greu, condensarea calire mecanism şi temperatură înaltă fizico-chimice modificări sunt complexe. Este bine cunoscut faptul că sulfat de aluminiu industriale este prezent în soluţii apoase sub formă de sulfat, hidroxid de aluminiu si hidroxidul de aluminiu. Deşi există aluminiu și alte substanțe există, rigidizarea temperatura camerei este de asemenea foarte lent. Când un adaos de ciment de aluminat, ioni de sulfat şi ioni de calciu hidratat pentru a forma sulfat de calciu mai mult de ciment, dar, de asemenea, formarea de fier sulfat şi aşa mai departe. Aceste substanțe sunt în continuare a reacţionat pentru a produce substanțe noi, cum ar fi sulphoaluminate de calciu şi fier sulphoaluminate. Fiind cristal noi coloane sau AC-ca, şi eco-crestere si dezvoltare, la temperatura camerei pentru a obţine puterea de castables.

Utilizarea de industriale sulfat de aluminiu pentru utilizarea refractare castables este primul să vă prezint aici, sper că conţinutul de mai sus vă poate ajuta.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd