call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Pierde-vară de tratare a apei utilizate în mod obişnuit farmacie

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Aug 15, 2017

Pierde-vară de tratare a apei utilizate în mod obişnuit farmacie:

⑴ FLOCULANT: uneori numit coagulant, poate fi folosit ca un mijloc de a consolida separarea solid-lichid, pentru primar soluţionarea rezervor, pierde-vară de tratare a apei, stabilindu-se al doilea rezervor, rezervor de flotaţie şi trei niveluri tratamentul sau prelucrarea profundă procesul.

⑵ coagulant: auxiliare FLOCULANT joacă un rol în consolidarea efectul de coagulare.

Agent de condiţionat ⑶:, de asemenea, cunoscut ca agent de deshidratare pentru tratarea nămolurilor exces înainte de deshidratare, soiuri includ partea de mai sus de FLOCULANT şi coagulant.

⑷ demulsifier: uneori numit agent de desorbție, folosit în principal pentru emulsionate ulei care conţin gras pre-epurarea apelor, care include partea de mai sus de FLOCULANT şi coagulant.

⑸ defoamers: în principal utilizate pentru a elimina aerare sau amestecare proces în apariţia unui număr mare de spumă.

Agent de reglare ⑹ pH-ului: pentru apelor reziduale acide şi pH-ul alcalin apelor uzate ajustate la neutru.

(7) oxidativ agent de reducere: este utilizat pentru tratamentul apelor reziduale industriale, care conţin substanţe oxidante sau substanţe reducătoare.

⑻ dezinfectant: utilizate în tratarea apei de pierde-vară după evacuarea sau refolosirea înainte-dezinfecţie.

Pierde-vară clasificare de tratare a apei

În funcţie de gradul de tratament, pierde-vară de tratare a apei (mai ales urbane de canalizare şi unele ape uzate industriale) pot fi împărţite în trei niveluri.

Sarcina de tratament primar este de a elimina contaminanţi solide în statul suspendate din apa uzata. În acest scop, utilizarea de prelucrare fizică. După tratamentul primar, rata de îndepărtare de solide în suspensie este 70 % ~ 80 %, în timp ce rata eliminarea biochimic de oxigen (BOD) este doar aproximativ 25 % ~ 40 %, gradul de purificare a apelor reziduale nu este mare.

Sarcina secundare tratamentului este de a elimina în mod substanţial poluanţi organici din apa uzata. Ia BOD ca un exemplu. După tratamentul secundar, BOD în apa uzata

Îndepărtarea de 80-90 %, cum ar fi rezidurilor urbane de BOD conţinut de apă poate fi mai mică de 30 mg / l. pierde-vară apa tratament cele mai multe dintre diferitele unități de prelucrare pentru tratarea biologică aerobă poate îndeplini această cerinţă.

Sarcina tratament tertiar este pentru a mai elimina contaminanţi care nu au fost eliminate prin tratamentul secundar, inclusiv materiei organice, fosfor, azot şi materie anorganica solubil care microorganismele nu au degradat.

Nivelul 3 de prelucrare este sinonim cu avansate de prelucrare, dar cele două nu sunt exact aceleaşi. Trei etape de tratament este un tratament de două etape, în scopul de a elimina un anumit poluant din ape uzate, cum ar fi fosfor, azot, etc, şi se adaugă una sau mai multe unități de prelucrare; avansate de tratament se bazează adesea pe apelor uzate recuperarea, tratarea apei de pierde-vară complexe în acest scop, după prelucrarea secundară de unitatea de prelucrare suplimentară sau sistem. Al treilea nivel de prelucrare costisitoare, management, de asemenea, este mult mai complexă, dar puteţi face utilizarea deplină a resurselor de apă. Câteva ţări au construit unele canalizare, epurare.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd