call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Pierde-vară apa patru exploatare metode de tratament a introdus

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Nov 01, 2017

Epurarea apelor este utilizarea de fizică, chimică și metode biologice de epurarea apelor uzate, astfel că deşeurile apă de purificare, reduce poluarea şi chiar să pierdeţi apă reciclare, refolosire, utilizeze pe deplin a resurselor de apă. Procesul de separare sau contamina contaminanţii din apa uzata în substanţe inofensive.

Prelucrare fizică

(Inclusiv ulei de film şi ulei margele) ape uzate metoda de tratament care pot fi împărţite în metoda de separare gravitate, metoda de separare centrifuge şi metoda de decupare ecran. Principiul de schimb de căldură este, de asemenea, bazat pe metoda de prelucrare fizică.

Tratamente chimice

Prin reacție chimică şi transferul de masă pentru a separa, elimina apa dizolvat, stare coloidală de poluanți sau să-l convertească în chestiune inofensiv de tratare a apelor reziduale. În metoda de tratare chimică, unitatea de prelucrare bazate pe o reacţie chimică de agent de dozare este: coagulare, neutralizare, redox, etc.; şi este unitate de masă pe bază de transfer de prelucrare: extragerea, stripping, stripping, adsorbția, schimbătoare de ioni şi electrodializă şi osmoza inversa. Unităţi de prelucrare a două din urmă sunt denumite în continuare tehnici de separare membrana. Care folosesc transferul masei unităţii de prelucrare are un efect atât de chimică, dar, de asemenea, asociate cu rolul fizice, ea poate, de asemenea, separate de metoda de tratament chimic, ca un alt tip de tratament, cunoscut ca chimie fizică.

3. biologice de tratament

Prin metabolismul microorganismelor, astfel încât apa uzata a fost soluţia, coloid şi suspendat de micro stat de poluanți organici, într-o pierdere de materiale stabile, inofensiv apelor. În funcţie de rolul microbiene diferenţele, tratare biologică [1] pot fi împărţite în tratarea biologică aerobă şi anaerobă tratare biologică de două tipuri. Epurarea biologică este utilizat pe scară largă în tratarea biologică aerobă, în conformitate cu metoda tradiţională, aerobic tratare biologică este împărţit în două tipuri de nămol activ şi biofilmul. Procesul în sine este o unitate de prelucrare, are o varietate de metode de operare. Echipamente de tratare a biofilmul este un filtru biologic, o placă turnantă biologice, un rezervor de oxidare biologică de contact şi un pat biofluidized recent dezvoltate. Oxidare biologică iaz legea, naturale, de asemenea, cunoscut sub numele de tratare biologică. Anaerobă tratare biologică, tratament de reducere, de asemenea, cunoscut sub numele de biologic, folosit în principal pentru a se ocupa de concentraţii mari de organici a apelor reziduale şi a nămolurilor. Echipamente de prelucrare utilizat este în principal rezervor de digestie.

4. biologic de oxidare contact metodă

Procesul de oxidare biologică de contact este utilizat pentru tratarea apelor uzate, care este, în procesul de oxidare biologică de contact în rezervor biologic reacţie pline de umplere, a fost umplut cu oxigen umplut toate umplere, si un anumit debit prin umplere. În umplere acoperite cu biofilmul, canalizare şi biofilmul largă contacte, în biofilmul rolul metabolismului microbian, canalizare la poluanţii organici sunt eliminate, canalizare este purificat. În cele din urmă, a apelor uzate tratate este evacuate în sistemul de tratament biologic de oxidare contact şi amestecat cu tratamentul menajere, dezinfectarea clor dupa externare. Metoda de contact biologic de oxidare este un proces de biofilmul între metoda de nămol activ şi biofiltrare. Se caracterizează prin completarea piscinei, efluentul de umplere cu oxigen în partea de jos a piscinei, şi curge canalizare în piscina de stat, pentru a se asigura de canalizare şi de imersiune în canalizare în contact complet cu umplere pentru a evita existenta biologica rezervor de oxidare contact al şi umplere de contact defecte inegale, acest dispozitiv de aerisire numit explozie aerare.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd