call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Categoria de produse
News
Acasă > Stiri > Conţinut

Pierde-vară de tratare a apei Reduce poluarea de purificare a apelor reziduale

Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd | Updated: Sep 08, 2017

Tratare a apelor reziduale este utilizarea de fizică, chimică și metode biologice de epurarea apelor uzate, astfel că deşeurile apă de purificare, reduce poluarea, astfel încât să atingă ape uzate de recuperare, refolosirea, utilizarea deplină a resurselor de apă. Procesul de separare sau conversia poluanţi din ape uzate în substanţe inofensive.

1. metoda de tratament fizice

Metoda de tratament apelor uzate, care este separat printr-o acţiune fizică şi reciclate în apa reziduală, care conține poluanţi suspendate de stat (inclusiv ulei de film şi margele de ulei), pot fi împărţite în gravitatea separare, separare centrifuge metoda şi metoda de interceptare filtru de sită. Metoda de tratament bazat pe principiul de schimb de căldură, de asemenea, face parte din metoda de tratament fizic.

2. metoda de tratament chimice

Reacţie chimică şi transferul de masă pentru a separa si elimina statul dizolvat, coloidal de poluanţi în apele uzate sau pentru a converti în substanțe inofensive în metoda de tratare a apelor uzate. În tratare chimică, unitate de tratament bazată pe reacţii chimice de adăugarea de medicament este: coagulare, neutralizare şi redox şi unitatea de tratament bazate pe transfer de masă este: extractie, separare, suflare, adsorbția, schimbătoare de ioni, prin electrodializă si osmoza inversa. Acesta din urmă două tipuri de unități de prelucrare sunt numite tehnologiei de separare membrana. Unitatea de proces folosind transfer de masă are funcţii fizice chimice şi conexe, aşa că pot fi separate de tratare chimică şi a devenit un alt fel de metoda de tratament numita metoda fizico-chimice.

3. biologice metoda de tratament

Prin acţiunea metabolice a microorganismelor, poluanţi organici în apele uzate, cum ar fi soluţia, coloid și suspendarea micro, se transformă într-o metodă de tratament a apelor reziduale stabil şi inofensiv. În funcţie de diferite microorganisme, [1] metoda de tratare biologică pot fi împărţite în două tipuri: tratare biologică aerobă şi anaerobă tratare biologică. Epurarea biologică este utilizat pe scară largă în metoda de tratare biologică aerobă, conform metodei tradiţionale de tratare biologică aerobă se împarte în activat nămoluri şi biofilmul metoda două categorii. Nămolurilor activate metoda în sine este o unitate de prelucrare, are o varietate de metode de operare. Echipamente de tratament aparţinând biofilmul metoda are Filtru biologic, placă turnantă biologice, rezervor de oxidare biologică de contact şi recent dezvoltat pat fluidizat bio. Iaz biologic de oxidare este numit, de asemenea, metoda de tratare biologică naturală. Metoda de tratament biologic anaerobe, tratament de reducere, de asemenea, cunoscut sub numele de biologic, este în principal utilizat pentru a trata concentratie organici a apelor reziduale şi a nămolurilor. Echipamente de prelucrare utilizat este în principal bazinul digestive.

Procesul de cerinte: procesul de prima clasa de tratament existente pentru a consolida efectul tratamentului de transformare, transformare trebuie să se bazeze pe situația reală, utilizarea deplină a instalaţiilor existente de tratament, spital existente pentru a utiliza mai multe tanc septic, contact piscină în structura sau funcţionarea modul de transformare, dacă este necesar, pentru a adăuga unele facilităţi, cât pentru a satisface standardele de emisie pentru epurarea apelor uzate.


Contactati-ne
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chimice Co., Ltd